In contact met Dimensie kun je een aantal mensen tegenkomen. We stellen ze graag aan je voor.


Frans Besselink

Frans is de oprichter van Dimensie, en heeft zich in de afgelopen 15 jaar steeds meer toegelegd op de menselijke interactie. Niet het aanleren van trucjes en kunstjes, maar juist het creëren van ruimte voor jezelf én de ander is veelal de kern van zijn trainingen. 

Het vermogen om steeds precies de juiste vragen te stellen maakt Frans een krachtige trainer en een erg fijne gesprekspartner.

Wil je graag meer weten over Frans? Onlangs heeft Agnes van der Linden van mooieverhalen.nl een prachtige folder gemaakt van zijn eigen verhaal. Klik hier om de folder te openen


Elvira Lesman

Elvira is een van de trainers die al jarenlang met Frans samenwerkt. Met haar rustige houding kan zij feilloos een situatie creëren waarin elke deelnemer in vertrouwen aan zijn eigen handelen kan werken. Niet alleen helpt ze hiermee de resultaten te verbeteren, deelnemers geven ook telkens in evaluaties aan dat ze de rust die Elvira uitstraalt als bijzonder prettig ervaren.

Wil je meer weten over Elvira? Grote kans dat je haar bij de volgende training tegen het lijf gaat lopen. 


Anita Buts

Anna Grande, een naam met een verhaal, zoals iedereen ook een eigen verhaal heeft. Ik meet 1,85 m en heet Anita, wat in het Spaans "kleine Anna" betekent. Ze keken me raar aan toen ik me voorstelde in het Spaanse San Sebastian, waar ik Internationaal Management studeerde.

Ik begeleid individuen en teams, volwassenen en kinderen met behulp van paarden en werk hierbij mede met de CREF-Methode®. Deze methode wordt ingezet onder andere bij 
trauma en hechting. Samen met de paarden gaan we op zoek naar het vergroten of herwinnen van je eigen authenticiteit. Hoe ga je in bepaalde situaties om met je eigen unieke kwaliteiten, beperkingen en belevingen. 

Een paard heeft geen 'eigen agenda' en zal dus niet veroordelen, maar verbindt de mens met zichzelf. Speel je toneel dan zal een paard daar automatisch doorheen prikken. Het is voor steeds meer mensen moeilijk om dicht bij zichzelf te blijven in deze maatschappij, waar zoveel van je gevraagd wordt en waar veel moet. Door samen met het paard aan de slag te gaan kunnen we inzichten krijgen in onze eigen gevoelens, talenten en beperkingen, al dan niet verborgen in ons eigen gedrag en in onze relatie met anderen; het paard geeft je letterlijk een kijkje in je eigen innerlijk.


Wendy van Zon

Wendy van Zon is een van de trainers waar Dimensie veel mee samenwerkt. Met haar warme en prettige uitstraling weet zij elke deelnemer binnen no-time te laten smelten, maar ondertussen kan zij met haar scherpe blik situaties snel doorgronden. 

Wil je meer weten over Wendy? Grote kans dat je haar bij de volgende training tegen het lijf gaat lopen. 


Odile Seebregts

Odile is trainer, coach, docent en therapeute. In haar coachpraktijk zoekt ze de beste ingang om iemand verder te kunnen helpen. In elke interactie is materiaal waarmee gewerkt kan worden. De gebruikte woorden, de (al dan niet) getoonde emoties, non-verbaal gedrag. Soms ligt zo dichtbij wat nodig is om een ontwikkelingsstap te zetten, dat er overheen gekeken wordt.

Ook als trainer heeft ze hiermee jarenlange ervaring. Odile geeft trainingen in de profit en non profit sector, waarbij ze deelnemers bewust maakt van het effect van (eigen) gedrag en wat nodig is voor een positieve interactie.

De aanpak van Odile is helder, praktisch en doelgericht. Ze kan confronterend zijn en direct, maar ook voorzichtig en onderzoekend. Humor en creativiteit zijn voor haar belangrijk.    


Jos Besselink

Jos is al jaren aan Dimensie verbonden, en niet alleen omdat hij zijn achternaam met de oprichter deelt. Binnen Dimensie kan Jos twee van zijn passies combineren en dat merkt u als u hem tegenkomt. Niet alleen is Jos als afgestudeerd bedrijfskundige in staat om de bedrijfsmatige en zakelijke kant van vraagstukken te doorgronden, hij kan tijdens een training ook een goed klankbord bieden om praktijksituaties in volledige vertrouwelijkheid te oefenen. Zo helpt hij je dagelijks om nog meer resultaat uit jouw opleiding te halen. 


Bjorne Willemsen

Als je tijdens je training wil oefenen met praktijksituaties, dan wil je daarbij een gesprekspartner die zich echt kan inleven in jouw situatie, zonder dat je het gevoel hebt dat je met een "acteur" aan het oefenen bent. Bjorne weet zich keer op keer precies in die rol te manouvreren zodat jij in een natuurlijke setting kan oefenen voor gesprekken waarbij je wat hulp kunt gebruiken. Wij kunnen dan ook zeggen dat we trots zijn dat Bjorne aan Dimensie verbonden is als acteur. Dikke kans dus dat je hem tijdens je volgende opleiding tegen gaat komen.